Pyreneeën

Weinig gebergte heeft zoveel contrast te bieden als de Pyreneeën: In de verte ziet u de bergketens in verbleekt lavendelblauw, in contrast met het warme landschap.

Lees meer

Griekenland

Een aaneenschakeling van cultuur, natuur en avontuur met een culinair accent. We bezoeken beroemde plaatsen die op de wereld erfgoed lijst staan zoals het theater van Epidavros en Olympia.

Lees meer

Lapland

Het avontuur wordt opgezocht, mooie gebieden bezocht, avontuurlijke en technische tracks gereden en de off-road mogelijkheden van uw auto worden getest en goed gebruikt.

Lees meer

Wales

Ervaar zelf waar jouw Land Rover voor gebouwd is en ga samen met ons naar Wales. Avontuur met een grote A! We nemen je off-road mee door het ruige binnenland van het prachtige Wales.

Lees meer

Marokko

Een avontuurlijke rondreis per 4×4 door het indrukwekkende land van de vele gezichten, Marokko. Het islamitisch land met een enorme variatie van landschappen en cultuur.

Lees meer

Ijsland

IJsland wordt omringd door de Atlantische Oceaan in het zuiden, de Straat van Denemarken (tussen IJsland en Groenland) in het westen en de Groenlandzee, een deel van de Noordelijke IJszee, in het noorden.

Lees meer

Roemenië

Ervaar zelf waar jouw 4×4 terrein auto voor gebouwd is en ga samen met ons naar het Karpaten-gebergte in Roemenië.

Lees meer